تعامل و ارتباط حوزه و دانشگاه تقویت شود
- شناسه خبر: 11575
- تاریخ و زمان ارسال: 23 آذر 1403 ساعت 16:08
- بازدید : 26
- نویسنده: عسلویه آنلاین
به گزارش عسلویه آنلاین ، حجتالاسلام محمد محمدی در نماز جمعه عسلویه با اشاره به ابعاد وجودی حضرت مهدی موعود (عج) اظهار کرد: مصلی حضرت امام خمینی (ره) دستهٔ اول آیات مربوط به مهدویت بیانگر وعدهٔ اتمام نور الهی است.
وی با بیان اینکه دسته دوم آیاتی است که از اصلاح جهان خبر میدهند که عاقبت زندگی زمینی به خیر و سلامت و پاکی منتهی خواهد شد افزود: دسته سوم آیاتی هستند که در خصوص امام زمان (ع) و اصحاب او و برنامههای او هستند.
امام جمعه عسلویه با اشاره به بیانات ارزشمند و راهگشای رهبر معظم انقلاب در مورد حوادث سوریه و منطقه تصریح کرد: رهبر انقلاب درسها و عبرتهای حادثه سوریه را تبیین کردند و فرمودند که قضایای سوریه محصول اتاق فرمان مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی است و در این میان آمریکا دنبال محکم کردن جای پای خود است اما به اهداف خود نمیرسند.
وی خاطرنشان کرد: عوامل استکبار خیال میکنند جبهه مقاومت بعد از سقوط دولت سوریه که طرفدار مقاومت بود، ضعیف شده است اما سخت در اشتباه هستند؛ چرا که اصولاً درک درستی از مقاومت و جبهه مقاومت ندارند.
محمدی با گرامیداشت سالروز رحلت حضرت ام البنین (ع)، روز تکریم مادران و همسران شهدا؛ ۱۳ جمادی الثانی گفت: تبیین شخصیت گرانسنگ و با بصیرت حضرت ام البنین و تکریم و تجلیل از مادران و همسران شهدا بانوان صبور شهید پرور لازم و ضروری است.
وی با اشاره به اشاره به یادواره شهدای شهرستان عسلویه و دعوت از همه مردم برای حضور گسترده در این مراسم تاکید کرد: اثرات و برکات این حرکتها عظیم است.
امام جمعه عسلویه با اشاره به روز وحدت حوزه و دانشگاه افزود: سیاستگذاران و برنامهریزان حکومت و فعالان سیاسی و اجتماعی و نخبگان و مسئولان حوزه و دانشگاه، «وحدت و همگرایی حوزه و دانشگاه» را باید راهبرد و استراتژی بنیادین بشناسند و با این معیار تصمیمها و برنامههای کشور را تنظیم و تعدیل کنند و تمام نهادهای جامعه باید توجه داشته باشند که تعامل و ارتباط حوزه و دانشگاه به دور از هرگونه تشریفات انجام گیرد.
وی ادامه داد: حوزه و دانشگاه به گونهای عمل نمایند که در برابر غرب نه به دام سکولاریسم بیفتند و نه در دام تحجر و قشریگری اسیر شوند بلکه راه خلاقیت، تولید و نواندیشی را در عین اصالتخواهی و حفظ نصوص اسلام و ارزشهای محوری سرلوحه حرکت نمایند و در این راه مجاهدت نمایند.
محمدی با اشاره به روز تجلیل از شهید تندگویان افزود: تندگویان در دوازدهم آبان ۱۳۵۹، در یکی از بازدیدهایی که از صنعتِ نفت در جنوب داشت، در نزدیکی آبادان، توسط نیروهای اشغالگر بعثی به اسارت درآمد. شهید تندگویان در اسارت، تحت شدیدترین شکنجهها قرار گرفت و مردانه مقاومت کرد تا اینکه توسط دژخیمان بعث به شهادت رسید.
وی ادامه داد: پیکر این شهید بزرگوار پس از ۱۱ سال اسارت، در ۲۶ آذر ۱۳۷۰ به خاک جمهوری اسلامی ایران منتقل گردید و در ۲۹ آذر در جوار شهدای هفتم تیر در بهشت زهرا به خاک سپرده شد./مهر