مدیرعامل شرکت دماوند انرژی با بیان اینکه تکمیل پروژه ها و تولید پایدار برای تامین خوارک مجتمع های پتروشیمی فاز دو حجم فعالیت را در این شرکت دوچندان کرده است افزود: با تمام این دغدغه ها و حجم بالای فعالیت ها تصمیم گرفتیم بر اساس یک مدل و پروژه سیستماتیک، نقشه راه و استراتژی های شرکت را پیاده سازی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال پیاده سازی مدل تعالی برای پویایی و تعالی سازمان هستیم گفت: هدف دماوند انرژی برای حضور در این ارزیابی، کسب تقدیرنامه یا تندیس نیست بلکه حضور ارزیابان برای بررسی فرآیندها و فعالیت های جاری را مغتنم شمرده تا نقاط قوت و قابل بهبود سازمان مشخص و گامی مثبت برای رسیدن به اهداف سازمان برداریم.
وی با بیان اینکه مدل EFQM به تنهایی به تعالی یک سازمان کمک نخواهد کرد و تنها یک نقشه راه برای سازمان هاست افزود: مدل های تعالی تنها صرفا به نمودارها و جدول ها ختم نشده و با اجرایی سازی آن در سازمان، شاخص های تاب آوری و بهره وری افزایش می یابد.
مهندس اصفهانی با اشاره به اینکه میانگین سنی کارکنان دماوند انرژی ۳۶ سال می باشد افزود: این شرکت دارای نیروی انسانی جوان، پویا و چابک است و ماندگاری نیروی انسانی در دماوند بسیار بالاست و مدیران ارشد شرکت نیز دارای میانگین سنی ۴۴ سال می باشند.
وی با بیان اینکه ۵ خانم در رده مدیران ارشد شرکت دماوند مسئولیت دارند خاطر نشان کرد: بیش از ۸۰ درصد از کارکنان شرکت دماوند انرژی عسلویه دارای مدارک کارشناسی تا دکتری می باشند.
مدیرعامل شرکت دماوند انرژی در پایان خاطر نشان کرد: نتایج حاصل از ارزیابی جایزه تعالی در شرکت دماوند جاری سازی خواهد شد تا شاهد پویایی و رشد سازمان در سال آینده باشیم.
گفتنی است ارزیابی یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی کشور با حضور ارزیابان اعزامی از دبیرخانه تعالی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیرعامل، مدیران و کارشناسان طی در تاریخ یکم و دوم بهمن ماه در شرکت دماوند انرژی برگزار شد و ارزیابان دبیرخانه در دو نوبت صبح و عصر ضمن بازدید از فرآیندهای تولیدی و تاسیسات شرکت، کارگروه های مختلف را مورد ارزیابی قرار دادند و نکات قوت و قابل بهبود واحدها را استخراج کردند.
گفتنی است جایزه تعالی پتروشیمی از سال ۱۳۸۸ با ماموریت توسعه و گسترش فرهنگ تعالی و توانمندسازی صنعت پتروشیمی در بخشهای تولیدی ، خدماتی و مجری راهاندازی شد و بسیاری از سازمان های مرتبط با صنایع پتروشیمی هر سال در فرآیند ارزیابی جایزه تعالی پتروشیمی شرکت مینمایند .
سازمانهای متقاضی حضور در فرآیند جایزه تعالی صنعت پتروشیمی براساس الگوی تعالی سازمانی EFQM و مدل جامع مدیریت پروژه CPM3 اظهارنامه تعالی خود را تهیه و به دبیرخانه جایزه تعالی پتروشیمی ارسال کرده و نتایج ارزیابی آن نیز در اختتامیه این جایزه در اسفندماه اعلام می شود.