نورانی گفت:جسم و جان محیطزیست، طبیعت و حیات وحش کشور عزیزمان طی یک قرن گذشته به بهانهی توسعه و خودکفایی دستخوش دستاندازیهای غیر منطقی و دور از انصاف شد.طی قرن گذشته ما هزاران هکتار از جنگلها، مراتع و خاک حاصلخیز کشور، میلیاردها مترمکعب از ذخیره طبیعی سفرههای آب زیر زمینی و دهها کیلومتر از قناتها را از دست دادهایم. رویداد جهانی ساعت زمین فرصتی برای تفکر عمیق دغدغهمندان سلامت و امنیت و پایداری و توازن زمین و همینطور تلنگری تامل برانگیز برای شهروندان ناآگاه و بی اعتنا است.
اما در این بین مشارکت صنایع دو نکتهی حائز اهمیت دارد. ابتدا آنکه صنایع پرچمدار تعارض انسان با طبیعت هستند و البته تلاش صنایع برای بهکارگیری روشهای نوین و دانشبنیان به منظور کاهش آثار مخرب و افزایش تعهد به اجرای مسئولیتهای اجتماعی نکته با اهمیت دیگر آن است.
نورانی مسؤل دبیرخانه رویداد ساعت زمین اظهار داشت: مشارکت صنایع در برگزاری این رویداد در قرن جدید را میتوان به فال نیک گرفت و جامعه جهانی میداند که مسئولیت صنایع بیش از خاموش کردن لامپ است.
شب گذشته شرکت های صنعتی اعم از نفت، گاز، پتروشیمی، شهرداری ها، دهیاری ها، سازمان های دولتی و غیر دولتی، کسب و کارها و انجمن های مختلف به مناسبت رویداد ساعت زمین روشنایی و دستگاه های الکترونیکی اضافی خود را از ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۱:۳۰ به مدت یک ساعت خاموش کردند./عسلویه آنلاین
انتهای پیام/ م